Kutya-fizioterapeuta képzés E-001334/2015/B001

Kutya-fizioterapeuta képzés E-001334/2015/B001

Kedves Érdeklődők!

Először is köszönjük a bizalmat, hogy sokan minket választanak! A jelentkezést március 16.-án nyitjuk meg. Egy jelentkezési lapot töltünk majd fel, azt várjuk vissza kitöltve az info@terapiaazallatokert.hu címre, akár word-ben, nem szükséges aláírni, szkennelni.

Idén, 2021. őszén is indítjuk a Kutya-fizioterapeuta képzésünket, amely felnőttképzési engedéllyel rendelkezik. Előadásainkat továbbra is az Állatorvostudományi Egyetemen tervezzük megtartani, amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.

Egy újdonsággal gazdagodtunk: a tanfolyam keretében a résztvevők 12×60 perces gyakorlati időt töltenek el a DRHidro Kisállat Rehabilitációs Centrumunkban. Itt megismerkedhetnek a hidroterápiával – az ország egyik legnagyobb hidrokádja által -, lézerterápiával – egy nagyteljesítményű, 15 Wattos két diódás terápiás lézer segítségével -, gyakorolhatják az elektroterápiát, terápiás ultrahangot, tornát, és a manuális készségeket. De a legfontosabb, hogy nagyforgalmú centrumunkban a legkülönfélébb esetekkel is találkozhatnak.

Úgy érezzük, hogy a szakterületükön elismert oktatóink, valamint a rehabilitációs centrumban eltöltött idő igazán színessé teszi a tanulást, és szakmailag is a lehető legtöbbet tudást adhatjuk így át.

A felnőttképzési szerződés és az Tanulmányi és Vizsgaszabályzat a legtöbb információt tartalmazza. Az oktatási időpontokat is hamarosan feltesszük.

Ha bármi kérdés lenne még, várjuk szeretettel!

Terápia az Állatokért Alapítvány oktató csapat nevében:

dr. Biksi Otília