II. Kutya-fizioterapeuta Konferencia

II. Kutya-fizioterapeuta Konferencia

Kedves Érdeklődő,

A KONFERENCIÁT A KORONAVÍUS OKOZTA JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT ONLINE formában tartjuk. A program változatlan marad.

Időpont: szeptember 19.-20. 

második konferenciánkon két fő előadót hívtunk meg, így a két nap két fő témával várjuk a tanulni vágyókat.

Szombat: Neurológia

dr. Pákozdy Ákos érkezik hozzánk, aki 10 éve az Európai Neurológus Állatorvosi Kollégium (ECVN) tagja, jelenleg a bécsi Állatorvostudományi Egyetem oktatója. Neurológiai témában tart előadást közérthetően 4 órában. Utána dr. Simon Csilla vezet be bennünket a modern sebkezelés tudományába, ahol többek között az intelligens kötszerekről hallunk, illetve kezünkbe foghatjuk azokat.

Vasárnap: Fizioterápia

Két neves ortopéd sebész állatorvos bővíti ismereteinket ortopédia témában: dr. Seregi Antal, és dr. Ipolyi Tamás. Őket követi Ellen Martens, aki a belga agility csapat fizioterapeutája. Pályafutását humán gyógytornászként kezdte. Szülei állatorvosok, így történhetett, hogy átváltott az állatok gyógyítására, és elvégezte a Tennessee Egyetem Kutya-fizioterapeuta Technikusi képzését. Egy belgiumi konferencián hallottam előadását. Meglepően nagy tudással rendelkezik az ortopédiai vizsgálatok terén, gyógytornász szemlélettel méri fel az izmok állapotát, és keresi a fájdalmas, sérült területeket.

A részletes program alul, a csatolmányok között lesz majd megtalálható hamarosan.

Jelentkezés módja: alul a  csatolmányok között található regisztrációs lap kitöltésével és elküldésével a terapiaazallatokert@gmail.com címre

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!